Grootste assortiment voor lange mannen en lange vrouwen!
Winkelwagen

Over Ons

Ben je lang? Mooi!
Dan voel je je vast thuis in onze winkel, waar je gezellig kunt shoppen voor trendy kleding en hippe schoenen. House of Tall is de overkoepelende naam voor de merknamen Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate die al langer in de markt bekend staan.
House of Tall, je totale outfit in één winkel: hippe mode voor lange vrouwen, stoere kleding voor lange mannen en schoenen in grote maten (damesschoenen maat 42-46 en herenschoenen maat 47-50).

Pretty Tall

Ruim 8 jaar geleden ben ik gestart met Pretty Tall, de hipste fashion voor lange meiden en vrouwen. Eerst als webshop op mijn zolder en kort daarna werd de eerste winkel op De Eglantier in Apeldoorn een feit.

Het idee was eigenlijk uit frustratie geboren; ik kon met mijn 1.90 m lengte nergens leuke passende kleding vinden. Dus had ik de stoute schoenen aangetrokken en startte mijn eigen bedrijf. Pretty Tall betekent ‘mooi lang’ en dat is wat ik wil bereiken. Dat je als lange vrouw of man ook leuke en hippe kleding kunt dragen en je daardoor veel zelfverzekerder voelt.

Inmiddels bestaan we alweer bijna 9 jaar. We zijn uitgebreid naar twee winkels, we verkopen ook lange herenmode en schoenen in grote maten. En vanaf september 2018 is onze nieuwe naam House of Tall.
Proud To Be Tall
We verkopen geen kleding, maar zelfvertrouwen, zeg ik wel eens. Veel lange vrouwen vinden het niet leuk om lang te zijn en voelen zich onzeker; krom lopen en een verkeerde houding aannemen horen daarbij. In onze winkels stimuleren we meiden en vrouwen juist om zichzelf te laten zien, rechtop te lopen en ook bijvoorbeeld mooie hakken te dragen. Je kunt er niets aan doen dat je zo lang bent, dus dan moet je er maar het beste van maken. Ons motto is niet voor niets Proud to Be Tall.


Community & Events

We organiseren regelmatig leuke evenementen, zoals modeshows, fotoshoots, doen mee met beurzen of verzinnen zelf wel een leuke, gekke actie.
Alleen al de ervaring om in de winkel met alleen maar lange mannen of vrouwen te zijn, is uniek. Daarom organiseren we graag iets voor lange mensen, wat dat betreft zijn we altijd in voor een nieuw avontuur.

Teams

In onze winkels is het vooral gezellig shoppen en onze superteams helpen je daarbij. Ik ben trots op mijn lange meiden die precies weten tegen welke problemen je aanloopt en je deskundig adviseren zodat je happy en vol zelfvertrouwen met de leukste kleding de winkel uitgaat.


Team Apeldoorn (Foto door Angela Stouten)
Maak hier kennis met het team Apeldoorn.


Team Hoofddorp (Foto door Foto Gans)
Maak hier kennis met het team Hoofddorp.


Waar we voor staan:

  • Benaderbaar & Betrouwbaar:

Onze winkels zijn laagdrempelig en de sfeer is informeel. Onze medewerksters zijn open en eerlijk. Je kunt op ons rekenen als je ons nodig hebt.

  • Verbindend:

De factor lang-zijn geeft meteen al een wij-gevoel. We willen meer bieden dan dan alleen kleding, we willen graag een platform bieden voor lange mensen. 

  • Dynamisch & energiek:

We zijn ondernemend en houden van een uitdaging. Positieve reacties van onze klanten geven ons energie om nóg beter te worden.

  • Veelzijdig & ruimdenkend:

We willen ons graag onderscheiden door onze eigen manier van werken, onze eigen identiteit. Nét even anders, net even dat beetje meer. Aandacht voor iedereen, wie je ook bent.

  • Idealistisch & emotioneel:

Ons idealisme is lange mensen blij maken, dit is de rode draad van ons bedrijf. Wij zijn gepassioneerd in wat we doen en werken vanuit ons gevoel. Onze medewerkers zijn betrokken en maken met plezier deel uit van de House of Tall familie.

Als je nog vragen of suggesties hebt, stuur gerust een mail naar info@houseoftall.nl

We hopen je gauw te mogen verwelkomen in onze winkel.
Tot gauw!

Groetjes,
Inez Scheper