Grootste assortiment voor lange mannen en lange vrouwen!
Winkelwagen

Team Apeldoorn

Anouk

Wat is je functie bij House of Tall?
Officieel ben ik verkoopster, maar werken bij House of Tall houdt zoveel meer in! Het grootste onderdeel is je natuurlijk bezig houden met jou als klant, maar ook heb ik regelmatig contact met leveranciers, organiseer ik evenementen/fotoshoots/modeshows en krijgt de winkel vaak een make-over!

Hoe lang ben je werkzaam bij House of Tall?
Ondertussen ben ik alweer ruim 5 jaar lid van de Tall familie! Hierbij heb ik diverse toffe, grote veranderingen meegemaakt; Bredere openingstijden, opening van Hoofddorp, diverse pop-up stores en het uitstapje met de Engelsen.

Wat vind je het leukste in het werk?
Er zijn vrij veel elementen die het werk zo leuk maken!
Sowieso zijn alle blije mensen echt fantastisch! Dit geeft zoveel energie. En het feit dat we alles met het hele team doen werkt heel erg fijn, we kunnen elkaar allemaal aanvullen en zijn echt een familie!

Welke gekke dingen heb je meegemaakt?
Dat is juist het mooie: niks is gek! We staan overal voor open en 'dit gaat niet lukken' is geen optie!

We hebben al zoveel toffe dingen opgezet waardoor we écht meer zijn dan alleen een kledingwinkel. Zo hebben we al eens een speeddate avond georganiseerd voor lange mensen, maar ook een speciale transgender avond georganiseerd, 2 pop up stores gehad, aan diverse beurzen deelgenomen, bootmodeshows georganiseerd en zelfs de langste mannen ter wereld ontmoet!

Wat is je beste tip voor de klanten van House of Tall?
Wees trots op je lengte! En kom langs, dan maken we er een gezellige dag van!


Daphne

Wat is je functie bij House of Tall?
Mijn functie is store manager van Apeldoorn, een hele toffe job waar ik mijn uitdaging goed kan vinden. Van leuke events organiseren tot een geweldig team op de werkvloer creëren en inspireren. Voeg hier de nodige dosis humor bij en je hebt de ideale werkplek.

Hoe lang ben je al lid van de House of Tall familie?
Bijna 5 jaar mag ik lid zijn van deze familie, wij zijn hecht, eerlijk en gezellig. Iedereen heeft haar plekje en mag zijn wie zij is.

Wat vind je het leukste in je werk?
Het allerleukste is om onze klanten blij te maken en ze een geweldige tijd in de winkel te geven. Klanten zelfvertrouwen mee geven is iets wat ik keer op keer als heel bijzonder ervaar. Een klant die binnenkomt en onzeker is over haar lengte de winkel zien verlaten met een rechte rug, een paar hakken en een hele grote glimlach is zo gaaf! Dit samen doen met allemaal super leuke collega’s maakt het af. Al moet ik zeggen dat het ook geweldig is om onze eigen creatieve ideeën uit te werken en toe te passen. 

Welke gekke dingen heb je meegemaakt?
Te gekke dingen maken wij heel veel mee, maar ik zal er 1 uitlichten:
Wie kan er nou zeggen dat zij een fotoshoot van het Nederlands heren volleybal team mocht meemaken en dat zonder dat zij  bovenkleding aan hadden....

Wat is je beste tip voor de klanten van House of Tall?
Geniet van de letterlijke “hoogtepunten” in je leven, je bent mooi zoals je bent!


Gerda

Wat is je functie bij House of Tall?
Mij functie bij House of Tall is allround verkoop medewerkster, en ik ben sinds maart 2018 lid van de House of Tall familie. Dat is dus nog niet zo heel lang maar ik heb al wel geruime ervaring in de mode en kleding branche.

Wat vind je het leukste in je werk?
Bij ons in de winkel hangt een gezellige en vriendelijke sfeer. De meeste klanten komen van ver en zodoende bieden wij ook altijd iets te drinken aan, dit wordt vaak wel gewaardeerd en het schept gelijk een huiselijke sfeer. Op zaterdag is het vaak een gezellige bedoeling, mannen zitten koffie te drinken terwijl hun vrouw lekker op haar gemak , kleding kan gaan uitzoeken en passen.
Omdat er voor de lange vrouw en man niet veel winkels zijn komen de meeste klanten al  bijna met een glimlach de winkel binnen. Eindelijk geen te korte broeken of te korte mouwen en er is lekker veel keus. Daar wordt men blij van, en die blije klanten maken het werk nou juist zo leuk!

Tijdens het samen zoeken naar de juiste en leuke outfits en advies geven, ontstaan vaak leuke contactmomenten. Het geeft mij veel voldoening als de klant tevreden de winkel verlaat, met de nieuwe aankopen.


Jenneke

Wat is je functie bij House of Tall?
Ik werk als allround medewerkster bij House of Tall

Hoe lang ben je al lid van de House of Tall familie?
Sinds 2,5 jaar werk ik nu bij House of Tall.

Wat vind je het leukste in je werk?
Het leukste om te horen van klanten is dat zij zich eigenlijk helemaal niet lang voelen als zij bij ons in de winkel zijn. Er is altijd wel iemand die langer is of even lang.

Mooi om de verhalen der herkenning te horen die met elkaar gedeeld worden bij de paskamers.
Ook leuk om te merken dat een jurk mooi staat doordat de taille eindelijk op de juiste plek zit. “Hé die mouwen van dat overhemd zijn eindelijk lang genoeg”! Ik ben blij dat ik zoveel klanten blij mag maken met kleding die perfect zit. Dat maakt mijn werk dankbaar.


Manouk

Wat is je functie bij House of Tall?
Ik ben parttime verkoopmedewerkster. Ik werk in de weekenden als bijbaan naast mijn studie.

Hoe lang ben je al lid van de House of Tall familie?
Ik ben bijna 6 jaar werkzaam bij House of Tall.

Wat vind je het leukste in je werk?
Het leukste aan mijn werk vind ik om klanten die onzeker zijn over hun lengte te overtuigen dat het juist iets is om trots op te zijn en ze het gevoel geven dat ze niet de enige zijn. Toen ik ben begonnen met werken voor House of Tall, was ik zelf ook nog een meisje die zich onzeker voelde over haar lengte en haar schoenmaat. Door te zien dat ik niet de enige was en anderen te helpen hiermee, ben ik zelf ook veel zekerder geworden. Ik wordt er ontzettend blij van wanneer ik dit ook kan overbrengen op klanten.

Welke gekke dingen heb je meegemaakt?
Het leukste uitje wat ik bij House of Tall heb meegemaakt is toen we naar Parijs gingen voor een beurs waar de langste mannen van de wereld aanwezig waren. Ik heb me nog nooit zo'n ontzettende ukkie gevoeld en mijn schoenmaat 47 viel in het niets in vergelijking met hen. Dat gevoel is ook wel eens fijn!

Wat is je beste tip voor de klanten van House of Tall?
Draag waar je je fijn in voelt en niet wat een ander mooi vindt. Je bent nog altijd zelf degene die het moet dragen, dus het moet wel lekker zitten en voelen. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je nooit iets buiten je comfortzone kan proberen, want dat kan juist nieuwe ideeën geven! :)


Sandra

Wat is je functie bij  House of Tall?
Mijn functie is verkoopmedewerkster maar daar blijft het niet bij. Het werk is ongelooflijk divers en dat maakt het juist zo leuk. Bijvoorbeeld modeshows organiseren, op beurzen staan, facebook onderhouden, etalage & winkel veranderen, mail- en telefooncontact met klanten en leveranciers, kleding uitpakken & invoeren en ga zo maar door. Kortom, alles wat bij het reilen en zeilen van een kledingzaak hoort.

Hoe lang ben je al lid van de House of Tall familie?
Ik ben al heel lang zelf klant bij House of Tall en ik weet dus uit eigen ervaring hoe fijn je daar geholpen wordt en hoe het team een ‘familie’ is. Op facebook zag ik altijd leuke foto’s voorbij komen van de gezellige teamuitjes en van de sfeer in de winkel.  Toen er een vacature voorbij kwam, heb ik uiteraard direct gesolliciteerd en ben sinds 1 april 2016 daar werkzaam. Dit bevalt mij echt uitstekend, ik stond altijd voor de klas maar miste daar de waardering. Die krijg ik hier enorm terug van de klanten en van mijn ‘familie’.

Wat vind je het leukste in je werk?
Wat ik het leukste in mijn werk vind, zijn de klanten die mijn werk zo bijzonder maken. Zij hebben de frustratie van het lang zijn en geen passende kleding te kunnen vinden zo vaak meegemaakt. Ik weet met mijn 1.93m precies waar ze het over hebben. In de winkel sta ik graag bij de paskamers en als ze dan de paskamer uitkomen en voor de spiegel staan om hun outfit te bekijken, zie ik hun stralende gezicht en zelfverzekerdheid en dat gevoel is voor mij onbetaalbaar.

Welke gekke dingen heb je meegemaakt?
Het moment dat een klant voor de spiegel stond en begon te huilen omdat ze zo blij was met de lange broek, vergeet ik nooit. Dit was een heel bijzonder moment, zo emotioneel en oprecht. Ik vond het echt een eer om daar bij te zijn.

Wat is je beste tip voor de klanten van House of Tall?
Kom gezellig naar de winkel, daar lopen heel veel mooie lange vrouwen en mannen en voel je je niet meer ‘de langste’. Het team begrijpt je gevoel en frustratie en ook klanten kunnen met je meepraten en ook zij helpen elkaar om zekerder te worden. Draag kleding waarbij je je prettig voelt en wat bij jou & je lichaam past, daardoor krijg je zelfvertrouwen.


Tineke

Wat is je functie bij House of Tall?
Ik ondersteun als boekhouder en personeelsmedewerker House of Tall.

Hoe lang ben je al lid van de House of Tall familie?
Sinds augustus 2018 ben ik in dienst bij House of Tall. Ik vind het geweldig dat Inez geen enkele moeite heeft met mijn leeftijd  (55+) en mij een kans heeft geboden. Jarenlang ben ik binnen het bedrijf van mijn man aan het werk geweest en na de verkoop van dit bedrijf kon ik binnen twee maanden bij dit gedreven team aan de slag. Leuk!

Wat vind je het leukste in je werk?
In het kantoortje is het lekker rustig werken. Geen dag is gelijk en ik waardeer de positiviteit, de nuchterheid, de no-nonsense mentaliteit en de echte interesse van de collega’s zeer. 

Welke gekke dingen heb je meegemaakt?
Met mijn 153 cm ben de kleinste en een soort van mascotte voor het team. Ik wil dan ook graag een goede en positieve bijdrage leveren om dit bedrijf te laten bloeien. Zeg maar geluk brengen.

Wat is je beste tip voor de klanten van House of Tall?
Ik ben niet echt een mode volgster. Ik wil er graag verzorgd uitzien en draag vaak tijdloze jurken met vesten. Dat vind ik erg comfortabel. De kleding in de winkel is echt gericht op lange mensen maar soms val ik toch voor een mooi vest dat mij ook staat al valt het bij mij dan wat langer.
Mijn tip voor klanten is vooral tevreden zijn met jezelf en vooral niet kijken naar onderdelen die volgens jou wat mooier mogen zijn of kijken naar anderen. Kijk vooral naar jezelf als geheel.  Zoek een outfit waarin je je prettig voelt, dat lekker zit en dat een toevoeging is aan wat je al in de kast hebt hangen.


Christa

Wat is je functie bij  House of Tall?
Ik werk als verkoopmedewerkster op de zaterdagen, doordeweeks studeer ik in Groningen.

Hoe lang ben je al lid van de House of Tall familie?
Ik werk nu ruim een jaar bij House of Tall en ik doe het nog steeds met veel plezier. Ik denk vaak terug aan de tijd dat ik hier nog binnenkwam als klant en zo fijn werd ontvangen.

Wat vind je het leukste in je werk?
De sfeer in de winkel is altijd heel open je wordt echt op je gemak gesteld. Ik ben zelf 1,96 m en ik vind het fijn dat ik voor de wat jongere meiden een voorbeeld kan zijn en kan laten zien dat lang zijn echt mooi is. Ook al voelt dat niet altijd zo.

Welke gekke dingen heb je meegemaakt?
Wat ik me nog goed kan herinneren is mijn eerste bedrijfsuitje, ik heb nog nooit zo hard gelachen. Dit werk is leuk maar het wordt nog leuker door mijn collega's, geen werkdag is saai.

Wat is je beste tip voor de klanten van House of Tall?
Mijn tip voor klanten is gewoon om langs te komen in de winkel, te genieten van de aandacht die je hier krijgt en de keuze aan kleding die past. Wij staan altijd voor je klaar en zullen zo goed mogelijk ons best doen om de klant met een blij gevoel en een mooie aankoop uit de winkel te laten lopen.