Grootste assortiment voor lange mannen en lange vrouwen!
Winkelwagen

House of Tall Blog

Corona-proof winkelen

Corona-proof winkelen

Vanwege het maximum aantal mensen in onze winkels, vragen we je alléén te komen shoppen. 's Morgens is het vaak rustiger in de winkel. Wij dragen zelf mondkapjes en vragen ook onze klanten dat te doen. Mondkapje vergeten? We hebben er eentje voor je.

Bij de ingang graag je handen ontsmetten en in de winkel anderhalve meter afstand houden, dan krijgen we corona hopelijk gauw onder controle.
#veiligwinkelen  #voorelkaar  #houddewinkelsopen

Jubileum Bingo met mooie prijzen

Jubileum Bingo met mooie prijzen

Doe je mee met onze Jubileum Bingo?

In het kader van ons 10 jarig bestaan houden we op 21 juni een bingo-op-afstand waarbij je fantastiche prijzen kunt winnen. Doe je mee? Lees verder hoe je vanuit je huiskamer kunt meedoen aan deze online bingo.

Pop-up shop in Heerenveen

Pop-up shop in Heerenveen

Lange mensen in het noorden, opgelet! Van vrijdag 19 juni t/m zaterdag 4 juli hebben wij een pop-up shop aan de Dracht 39 in Heerenveen. Kom je gezellig shoppen?


We nemen onze nieuwste collectie kleding en schoenen in grote maten mee voor dames én heren. Er is ook een outlet-hoek, dus daar kun je nog leuke koopjes scoren.

Geslaagde modeshow in Hoofddorp

Geslaagde modeshow in Hoofddorp

Zondag 31 maart hebben we een zeer geslaagde modeshow gedaan in Hoofddorp. Onze modellen toonden de nieuwste collectie en daar werd super enthousiast op gereageerd. Op naar de volgende modeshow in Apeldoorn op 7 april. 

Welkom post

Welkom post

Welkom op de website van House of Tall

Hij is klaar, ons geduld is beloond! We zijn ontzettend trots op onze nieuwe website...

Producten 1 tot 5 van 8 in totaal

Pagina
Toon per pagina